Γραφείο Τύπου

2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ

Με αφορμή ένα τραγούδι....

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Στο πλαίσιο της λήξης του φετινού φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα 2021», ακούσαμε το τραγούδι “Αγία Παρασκευή μου” από τη μαγευτική φωνή της Κυριακής Σπανού με τη συνοδεία βιολιού από τον σπουδαίο Νίκο Οικονομίδη.
Το υπέροχο αυτό παραδοσιακό τραγούδι έντυσε μουσικά μεταξύ άλλων και τη νικηφόρα προεκλογική μας εκστρατεία στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 για τον Δήμο Πάρου.
2 χρόνια μετά, θυμόμαστε με αφορμή αυτό τη μεγάλη νίκη της παράταξης μας, όταν υποσχεθήκαμε ένα καλύτερο μέλλον για τις Παριανές και τους Παριανούς. Για τον λόγο αυτό, χτίσαμε μια πλατιά, κοινωνική συμμαχία, προτείνοντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα δράσεων και αλλαγών απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, που έθετε στο επίκεντρο του τον πολίτη, την προστασία του περιβάλλοντος, και την πολυεπίπεδη ανάπτυξη του νησιού.
2 χρόνια μετά συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση να υλοποιούμε βήμα το βήμα το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Για να γίνει η Πάρος ένας βιώσιμος και πλουραλιστικός ευρωπαϊκός περιζήτητος προορισμός που θα διατηρεί ταυτόχρονα τον ξακουστό παραδοσιακό του χαρακτήρα, θα σέβεται τον πολίτη, θα πρωτοπορεί σε ζητήματα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος, με υπηρεσίες ποιότητας σε όλα τα επίπεδα.
2 χρόνια μετά το όραμα μας διατηρεί άσβεστη τη φλόγα του.
Για όσα έγιναν και για όσα θα γίνουν, σας ευχαριστώ θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου. Και σας υπόσχομαι όχι μόνο ότι θα σταθούμε και πάλι πλάι στην παριανή κοινωνία, αλλά θα καταφέρουμε, καλύτερα από ποτέ, να υπηρετήσουμε τον Παριανό λαό, αυτό δηλαδή για το οποίο θέσαμε τους εαυτούς μας στην υπηρεσία του τόπου μας.
Δικός σας,
Μάρκος Ι. Κωβαίος