Γραφείο Τύπου

ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

Η έκφραση ταιριάζει γάντι στις πολιτικές τοποθετήσεις της Αντιπολίτευσης που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας. Η ανεπάρκεια επιχειρημάτων και προτάσεων έχει ως αποτέλεσμα, αντί να αντιπολιτεύονται επ’ ωφελεία του τόπου και του Παριανού Λαού που υπηρετούν, να υπονομεύουν την πορεία και την πρόοδο του.

Η καταψήφιση – κατά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο- των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της παραλιακής οδού Γιάννη Πάριου, είναι μία επιπόλαιη ενέργεια, απέναντι στη κοινή λογική και το συμφέρον της πόλης της Παροικιάς.

Μοναδικός σκοπός τους είναι να ανακόψουν την υλοποίηση έργων και να δυσφημίσουν τη σημερινή δημαρχιακή θητεία. Όπως με το Αλιευτικό καταφύγιο της Αλυκής που ενώ έχουμε εξαντλήσει τις διευκρινήσεις για την πορεία και την εξέλιξη των εργασιών, επιμένουν να σπέρνουν έριδες αντί να αναζητούν απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Οι καιροί προβλέπονται χαλεποί καθώς ενόψει προεκλογικής περιόδου το μόνο θετικό που έχουν να προσφέρουν είναι στείρα κριτική, ανυπαρξία προτάσεων, απουσία συγκροτημένης επιχειρηματολογίας και έλλειψη οράματος για το μέλλον. Αντ’ αυτού περιορίζονται σε επικρίσεις και άναρθρες κραυγές, επιδιδόμενοι σε έναν πόλεμο συκοφάντησης και σε γκαιμπελικές προπαγανδιστικές τακτικές.

Εγκλωβισμένοι μέσα στο δικό τους μικρόκοσμο των μετρημένων ψηφοφόρων, με μια ιδεολογία ξεπερασμένη προσπαθούν με ψευδείς δηλώσεις και καταγγελίες να μειώσουν το έργο της δημοτικής αρχής και να αναδειχθούν στο πολιτικό σκηνικό. Το μόνο όμως που καταφέρνουν να κάνουν είναι να εκτίθενται καθημερινά στον Παριανό Λαό.

 

Αγαπητοί συμπολίτες, Φίλοι Παριανοί,

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν σημερινό πολιτικό αντίπαλο και σε οποιονδήποτε επίδοξο μνηστήρα της εξουσίας  να παίξει με την αξιοπρέπειά μας.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση του έργου που έχουμε αναλάβει και σκοπεύουμε να το φέρουμε εις πέρας με εργατικότητα, ευσυνειδησία και συνέπεια.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις απαντήσεις μας με έργα και όχι με λόγια. Με έργα που θα απευθύνονται στην Παριανή κοινωνία, θα προάγουν πολιτισμό και θα είναι προς το συμφέρον της ανάπτυξης και της ευημερίας του τόπου μας.

Και θα αφήσουμε αυτούς να αναλώνονται στο στενό κλοιό της στείρας αντιπολίτευσης που ασκείται και της κομματικής νομενκλατούρας που υπηρετούν.

 

Εν τέλει ας μας κρίνει ο Παριανός Λαός