Γραφείο Τύπου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΑΡΟΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ».

Μάρκος Κωβαίος: «Χρέος μας να διασφαλίσουμε την περαιτέρω πρόοδο της Πάρου».

Την πρώτη οργανωτική συνάντηση με τα στελέχη του συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη», τα οποία συμμετείχαν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, είχε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαΐου στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκών, ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά ότι η παράταξη βαδίζει με σχέδιο, συγκρότηση και αυξημένη ετοιμότητα στο δρόμο προς τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Στην ομιλία του, σε παλαιά αλλά και κάποια νέα στελέχη του συνδυασμού, ο κ. Κωβαίος παρουσίασε τους βασικούς άξονες του δημοτικού έργου που έχει παραχθεί τις τελευταίες δύο τετραετίες ενώ στη συνέχεια ανέλυσε τις κεντρικές κατευθύνσεις του προγράμματος του συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη» για την επόμενη πενταετία.

Ο δήμαρχος Πάρου τόνισε με έμφαση ότι «στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα αποφασίσουμε αν ο Δήμος και το νησί μας θα συνεχίσουνε να πηγαίνουν μπροστά, με μεγαλύτερη μάλιστα ταχύτητα, με την Παράταξή μας στο τιμόνι».

«Για όλες και όλους εμάς, αυτή είναι ώρα ευθύνης και χρέους», ανέφερε αναλύοντας πως: «είναι ώρα ευθύνης, για να διασφαλίσουμε και να επιταχύνουμε τη θετική πορεία της Πάρου. Να μην επιτρέψουμε να γυρίσει πίσω. Είναι ώρα χρέους, για να διασφαλίσουμε όσα θετικά πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Ο Μάρκος Κωβαίος επεσήμανε ότι ο ίδιος και η παράταξη του διασφαλίζουν την περαιτέρω πρόοδο της Πάρου, έχοντας ως όπλο την εμπειρία και τη διάθεση να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά προς όφελος του τόπου και των δημοτών.

«Για να συνεχίσει ο Δήμος και το νησί μας να πηγαίνουν μπροστά. Για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα στα χρόνια που έρχονται.

Για την Πάρο μας, για τη ζωή την δική μας και των παιδιών μας», ανέφερε στο τέλος της ομιλίας του ο δήμαρχος της Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.