Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάρος, 20 Δεκεμβρίου 2023
Δήμος Πάρου: Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2023
Ο Προϋπολογισμός Εσόδων-Εξόδων του Δήμου Πάρου, ύψους 27.731.110,44 ευρώ, καθώς και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης για το οικονομικό έτος 2024 εγκρίθηκαν στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.
Παράλληλα, εγκρίθηκε και το Τεχνικό Πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα προγραμματισμένα έργα και τις μελέτες που αναμένεται να υλοποιηθούν ή να δημοπρατηθούν το επόμενο έτος.
Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος “Καταθέσαμε τον προϋπολογισμό του Δήμου μας για το 2024. Για μια ακόμη χρονιά θα έχουμε πλεόνασμα! Παραδίδουμε έτσι έναν νοικοκυρεμένο Δήμο, με τακτοποιημένα οικονομικά έσοδα, και αποθεματικό για περαιτέρω έργα και δράσεις. Η οικονομική μας διαχείριση όλα αυτά τα χρόνια, απόρροια του σωστού προγραμματισμού και της συστηματικής δουλειάς, καθώς και οι επενδύσεις σε κρίσιμους τομείς, μας επέτρεψαν να έχουμε ένα δήμο εύρωστο και σε αναπτυξιακή τροχιά, που μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η ουσία όμως βρίσκεται αλλού. Στη βελτίωση της ζωής των Παριανών. Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Και είμαστε περήφανοι, γιατί μπορούμε να λέμε ότι κάθε ευρώ που ξοδέψαμε έπιασε τόπο.»